مواد لازم برای زولبیا
| آرد | 2 فنجان |
| نشاسته یا آرد ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
| آرد نخود | یک چهارم فنجان |
| بیکینگ پودر | یک و نیم قاشق چایخوری |
| پودر زردچوبه یا رنگ غذایی زرد یا زعفران | یک هشتم قاشق چایخوری |
| پودر هل | یک هشتم قاشق چایخوری |
| ماست | یک چهارم فنجان |
| آب ولرم | نصف یا سه چهارم فنجان |
| روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
مواد لازم برای شربت
| شکر | 1 فنجان |
| آب | نصف فنجان |
| گلاب | یک قاشق چای خوری |
| آب لیمو | نصف قاشق چای خوری |
| پودر هل | یک قاشق چای خوری |
| زعفران | یک هشتم قاشق چایخوری |
| رنگ خوراکی نارنجی | یک ذره |
طرز تهیه زولبیا
1 - مواد لازم را جمع کنید

2 - قبل از آماده شدن خمیر ، روغن را توی ماهیتابه ریخته و بگذارید خوب داغ شود ، مقدار روغن زیاد باشد که زولبیا را بطور کامل بپوشاند

3 - تمام مواد لازم برای تهیه زولبیا را در یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید تا بصورت یک خمیر یکدست و صاف دربیاد .
4 - خمیر را درون یک بطری سس گوجه فرنگی بریزید.

5 - خمیر را بصورت دایره مانند پیچ در پیچ داخل روغن بریزید

6 - هنگام ریختن خمیر ، شعله را کم کنید تا خمیر پخش نشود ، پس از اینکه یک کم سرخ شد ، شعله را تا متوسط بالا بکشید و خوب تفت دهید تا کاملا ترد شود

7 - از روغن خارج کرده و آن را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی تخلیه شود.

8 - مواد شربت را داخل ماهیتابه بریزید و گرم کنید تا یک شربت غلیط بدست بیاد

9 - زولبیاها را به مدت یک دقیقه داخل این شربت گرم با شعله کم قرار دهید و بچرخانید تا شربت کاملا زولبیاها را بپوشاند

10 - زولبیا را از شربت درآورده و سرو کنید

11 - زولبیا را می توانید گرم یا سرد بخورید



نوش جان
دیدگاه خود را بنویسید