مَدَر
مواد لازم :
.
.
خرما بدون هسته ...............یه پیمانه
آرد الک شده .....................یک و نیم پیمانه
هل سبز کوبیده شده.................۶ تا
رازیانه کوبیده شده ...........یک قاشق سوپخوری
روغن جامد.......................یک استکان
.
.
.
.
طرز تهیه :
.
.
۱.خرمای شما حتما باید از نوع خوب باشد .
خرمای پاکتی برای این حلوا مناسب نیست!
.
اولین کار اینه که خرمای مناسب را تهیه کرده و هسته آن را دربیارید.
۲.سپس خرما و آرد را با هم میکس کرده و با دست چنگ بزنید تا آرد و خرما کاملا با هم میکس شوند .
۳.روغن را داخل قابلمه بریزید و هل و رازیانه را بهش اضافه کنید.
۴.خرمایی را که با آرد میکس کرده بودید را به روغن اضافه کرده و هم بزنید .
۵.آنقدر هم بزنید تا حلوا به روغن بیفتد و کلا به اصطلاح بلوچی روغن را پس بدهد.
۶.مَدَر را داخل یه توری استیل بریزید تا تمامی روغنش خارج شود .
.
.
۷.این حلوا را گرم گرم سرو کنید .
.
.
۷.باقیمانده حلوا را داخل ظرف دربسته نگهداری کنید .
.
.
۸.برای نگهداری این حلوا نیازی نیست آن را داخل یخچال بگذارید . و تا مدت طولانی قابل نگهداری است.
.
.
در دوران قدیم وقتی کسی فوت میکرد این حلوا را تا سه روز درست میکردند .و روز چهلم هم این حلوا درست میشد .
.
.
و همچنین در روز ۲۷ ماه مبارک رمضان که به آن روز پِئیشْ فاتحه میگویند این حلوا را نذر میکنند.
.
.
.
اگر شما اطلاعات بیشتری در این مورد دارید لطفا اضافه کنید .
.
.
.
الان خیلی کم پیش میاد این حلوا را درست کنند .
و نسل این حلوا منقرض شده🙂🌱
دیدگاههای بازدیدکنندگان
ناشناس
720 روز پیشالبته مدر با دوغ ترش هم درست میشه. موادش شامل دوغ ترش ارد خرما و روغن هست