ادویه ترکیبی

ادویه شاورما

از {{model.count}}
وزن
وزن را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
15,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...
ارسال رایگان از چابهار

ارسال رایگان از چابهار

برای خرید بالای 300 هزار تومان
قیمت شگفت‌انگیز

قیمت شگفت‌انگیز

ایام خاص
تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

محصولات با بهترین کیفیت
بازگشت وجه

بازگشت وجه

بازگشت وجه بدون قید و شرط
کشور تولید کننده
تولید ادویه مهاراجه
سبک محصول
پودری
رنگ محصول
نارنجی
طعم و مزه
معطر ، خوش طعم و تندی ملایم
بسته بندی
پلاستیک متالایز زیپ کیپ
سبک آشپزی
عربی ، ایرانی و ترکی
شیوه نگهداری
در جای خشک و خنک و ترجیحا در ظرف دربسته تیره رنگ نگهداری شود
زمان ماندگاری
12 ماه میباشد ولی باتوجه به شرایط نگهداری محصول احتمال افزایش و کاهش زمان ماندگاری وجود دارد
موارد استفاده
شاورمای مرغ و گوشت ، کباب ترکی ، مرینت گوشت
میزان مصرف
25 تا 40 گرم برای هر کیلو گوشت بستگی به ذائقه
توضیحات تکمیلی
شاورما یکی از خوشمزه ترین غذاهای لبنانی است که حتما همه شما آن را امتحان کرده اید. این غذا از گوشت کبابی و خرد شده تهیه می شود. البته شاورما با گوشت مرغ هم تهیه می شود که به آن شاورمای مرغ گفته می شود. اما چیزی که در تهیه شاورما اهمیت بسیاری دارد ادویه شاورما است. شاورما به گوشت و مرغی گفته می شود که در روغن و ادویه مزه دار شده و گریل یا سرخ شود. برای تهیه شاورما گوشت خرد شده را با سبزیجات و سس ترکیب می کنند و داخل نان پیتا سرو می کنند. در رستوران های لبنانی معمولا شاورما را در کنار سالاد تبوله یا سالاد فتوش سرو می کنند که ترکیب خوشمزه و بی نظیری می باشد.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...