
ارسال رایگان از چابهار
برای خرید بالای 300 هزار تومان

قیمت شگفتانگیز
ایام خاص

تضمین اصالت کالا
محصولات با بهترین کیفیت

بازگشت وجه
بازگشت وجه بدون قید و شرط
محصولات مرتبط
کشور تولید کننده
هندوستان
سبک محصول
پودری
رنگ محصول
نارنجی متمایل به قهوه ای
طعم و مزه
معطر ، خوش طعم و تندی متوسط
بسته بندی
پلاستیک متالایز زیپ کیپ
سبک آشپزی
هندی ، پاکستانی
شیوه نگهداری
در جای خشک و خنک و ترجیحا در ظرف دربسته تیره رنگ نگهداری شود
زمان ماندگاری
12 ماه میباشد ولی باتوجه به شرایط نگهداری محصول احتمال افزایش و کاهش زمان ماندگاری وجود دارد
موارد استفاده
خورشت ویندالو ، انواع خورشت ها
میزان مصرف
برای غذای چهارنفره حدودا 20 گرم
توضیحات تکمیلی
ویندالو، یک نوع کاری محبوب در منطقه گوا و بسیاری از سایر نقاط کشور هند است. این غذا یک عضو اصلی از منوی رستورانهای هندی است و اغلب از آن، بهعنوان یک غذای تند و آتشین یاد میشود. این غذا از یک غذای پرتغالی ریشه گرفته است و معمولا از گوشت خواباندهشده در سیر و سرکه خرما تهیه میشود.
ویندالو در گوا علیرغم شهرت آن به یک غذای تند و آتشین، یک وعده غذای دلچسب و کاملا لذیذ است. شهرت تند بودن این غذا از خانههای سرو کاری در بریتانیا نشات میگیرد. یک ویندالوی انگلیسی با مقدار زیادی فلفل چیلی تند آماده میشود؛ اما باید بدانید که ریشههای اصلی این غذا به شهر گوا بازمیگردد.
در گذر سالها، سرکه خرما و سیر، جای ترکیب مخصوص سرکه و سیر را گرفته است؛ ترکیبی که ملوانان پرتغالی برای حفظ گوشت خام در سفرهای دریایی خود استفاده میکردند.
طعم متمایز ادویههای مهم ماسالا، یعنی دارچین، شنبلیله، زیره سبز، فلفل سیاه، هل و چیلی برشتهشده در حین برشتهشدن، یکی از مهمترین ویژگیهای ویندالوی گوا است. در نهایت، شکر و زنجبیل، شیرینی منحصربهفردی را به این غذا اضافه میکنند. ویندالو با برنج و نان، ترکیبی بینظیر است، پس همین الان دست به کار شوید و این غذای بسیار خوشمزه را برای خود و عزیزانتان آماده کنید.
دیدگاه خود را بنویسید