ادویه ترکیبی

ادویه ماهی

از {{model.count}}
وزن
وزن را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
15,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...
ارسال رایگان از چابهار

ارسال رایگان از چابهار

برای خرید بالای 300 هزار تومان
قیمت شگفت‌انگیز

قیمت شگفت‌انگیز

ایام خاص
تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

محصولات با بهترین کیفیت
بازگشت وجه

بازگشت وجه

بازگشت وجه بدون قید و شرط
کشور تولید کننده
پاکستان
سبک محصول
پودری
رنگ محصول
نارنجی
طعم و مزه
معطر ، تند و خوش طعم
بسته بندی
پلاستیک متالایز زیپ کیپ
سبک آشپزی
هندی ، پاکستانی ، خاورمیانه ، بلوچی ، آسیایی ، مدیترانه ای
شیوه نگهداری
در جای خشک و خنک و ترجیحا در ظرف دربسته تیره رنگ نگهداری شود
زمان ماندگاری
12 ماه میباشد ولی باتوجه به شرایط نگهداری محصول احتمال افزایش و کاهش زمان ماندگاری وجود دارد
موارد استفاده
کباب ماهی ، ماهی سرخ شده ، میگو کبابی ، میگو سرخ شده ، انواع خورشت های ماهی و میگو ، قلیه ماهی ، قلیه میگو ، هواری ماهی ، هواری میگو ، بریانی غذاهای دریایی
میزان مصرف
بسته به نوع غذا و ذائقه فردی متفاوت است
توضیحات تکمیلی
هر غذایی برای خوش عطر و طعم شدن نیازمند استفاده از ادویه‌ها است. استفاده از ادویه برای پخت ماهی اهمیت بسیاری دارد چراکه ماهی دارای بوی بد است که بسیاری افراد تنها به همین دلیل آن را مصرف نمی‌کنند. با این وجود نمی‌توان خاصیت و ویتامین‌های موجود در آن را نادیده گرفت. درگذشته مادربزرگ‌های ما با استفاده از تجارب خود از ترکیب ادویه‌های مختلف به شکل سنتی به مزه‌دار کردن ماهی می‌پرداختند.
این روزها شرکت‌های تولید ادویه‌جات برای هر غذایی از جمله ماهی ادویه خاصی در نظر گرفته‌اند که دارای ترکیبات خاصی از چند ادویه هست. استفاده از ادویه ماهی کار افراد را برای طعم‌دار کردن و رفع بوی بد ماهی راحت کرده است. طب اسلامی و سنتی به استفاده از ادویه ماهی نگاه درمانی می کند. چرا که طبع غذاهای دریایی مثل ماهی سرد است و باید آن را برای خوردن گرم و متعادل ساخت که این وظیفه برعهده ادویه ماهی است.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...