ادویه ترکیبی

ادویه کاری کشمیری

وزن
وزن را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
48,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...
ارسال رایگان

ارسال رایگان

برای خرید بالای۵۰۰ هزار تومان
تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

تمام کالاهای سایت اصل میباشد
قیمت شگفت انگیز

قیمت شگفت انگیز

تا سقف 50% تخفیف
بازگشت وجه

بازگشت وجه

بازگشت وجه بدون قید و شرط

غذایی که امروز در مورد آن صحبت می کنیم روغن جوش از منطقه کشمیر هند است ، اما هندی ها معتقدند این غذا اولین بار توسط مغولان از ایران به منطقه کشمیر معرفی شد. کلمه "Rogan" به معنای واقعی کلمه به معنای روغن به زبان فارسی یا قرمز به زبان هندی است ، در حالی که "جوش" به زبان هندی به معنی جنب و جوش ، آتشین یا داغ است . Rogan Josh معمولاً رنگ قرمز پر جنب و جوش خود را از پودر فلفل فرمز کشمیری می گیرد که رنگ زیادی دارد اما خیلی تند نیست. بنابراین اگرچه ظاهرا به نظر می رسد که این یک غذای خیلی تند هندی  است ، اجازه ندهید ظاهر آن شما را فریب دهد. این یک غذای بسیار خوش طعم و معطر است اما به طور کلی خیلی گرم و تند نیست .

دستورالعمل های بیشماری از روغن جوش وجود دارد. هم از نطر ترکیبات ادویه جات مورد استفاده در غذا و هم بسته به دیدگاه آشپزهای مختلف . مثلا برخی توی این غذا از سیر استفاده می کنند ولی بعضی از آشپزها از سیر و پیاز استفاده نمی کنند. علاوه بر این برخی برای طبخ این غذا از ماست استفاده می کنند ، برخی دستورالعمل ها نیز از گوجه فرنگی برای ایجاد حجم بیشتر استفاده می کنند ، اگرچه این واقعاً باعث تغییر اصلی غذا می شود. مواد اصلی این غذا معمولاً پودر فلفل کشمیر ، پودر دانه رازیانه و پودر زنجبیل خشک است. البته ترکیبات ادویه جات از هر آشپز به آشپز دیگر متفاوت است . ما در فروشگاه اینترنتی ادویه مهاراجه بهترین و با کیفیت ترین نوع ادویه روغن جوش کشمیر را برایتان فراهم کرده ایم تا از غذایتان لذت ببرید .

روش پخت این غذا بسیار ساده است. ابتدا پیاز ها را داخل روغن ریخته و سرخ می کنیم تا رنگ آن به طلایی کاراملی تبدیل شود سپس گوشت را اضافه کرده و سرخ می کنیم تا به رنگ قهوه ای تبدیل شود . پس از آن ادویه روغن جوش مهاراجه (بهتر است با آب مخلوط کنیم تا بصورت خمیر دربیاید و توی روغن ادویه نسوزد) و ماست را اضافه کرده و می پزیم تا زمانی که روغن از بالا شروع به جدا شدن کند. سپس می توانید گوشت را آهسته خرد کنید (به این صورت که به طور سنتی پخته می شود) تا زمانی که گوشت آن نازک باشد ، یا می توانید گوشت را با زودپز بپزید و به این خورشت اضافه کنید و به جای آن زمان پخت و پز را کاهش دهید . در هر دو روش تکه های گوشتی لطیف و  خوش مزه درست می شود.
روغن جوش  را با برنج باسماتی دانه بلند یا با  نان سرو کنید.

مواد لازم برای 4 نفر
1 -  گوشت گاو یا گوشت گوسفند/بز 900 گرم (گوشت شسته شده و  برش مکعب)
2 -  روغن جامد 2 قاشق غذاخوری + روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
3 -  پیازچه 5 عدد (ریز خرد شده)
4 -  ادویه روغن جوش مهاراجه 2 قاشق غذاخوری
5 -  ماست نصف فنجان
6 -  آب 1.5 فنجان
7 -  زعفران (اختیاری)
8 -  نمک برای طعم دادن
9 - برگ گشنیز  یا جعفری خرد شده یک پیمانه ، برای تزیین خورشت

طرز تهیه روغن جوش
1 - در یک کاسه کوچک  ، ادویه روغن جوش کشمیری مهاراجه را با 1/4 لیوان آب اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید .
2 - در یک قابلمه ته سنگین ، روغن جامد و روغن مایع را با حرارت متوسط گرم کنید
3 - سپس پیازچه های خرد شده را اضافه کرده و آنها را روی حرارت متوسط سرخ کنید تا زمانی که شروع به کاراملی شدن و به رنگ قهوه ای طلایی شوند. (این کار 8-10 دقیقه طول می کشد ، صبور باشید ، اما شعله را زیاد نکنید)
4 - سپس گوشت گوسفند (گوشت گاو) / مکعبی را اضافه کنید و حرارت را افزایش دهید تا به خوبی گوشت سرخ شده و به رنگ فهوه ای دربیاید .
5 - بعد از اینکه گوشت از همه طرف قهوه ای شد ، یک قاشق ادویه روغن جوش را اضافه کرده و برای 2-3 دقیقه آن را سرخ کنید.
6 - سپس ماست ، زعفران (اختیاری) و نمک برای مزه دار شدن را اضافه کنید . در قابلمه را ببندید بگذارید تا 15 دقیقه بپزد تا زمانی که روغن شروع به جدا شدن از خورشت کند.
7 - پس از مشاهده جداسازی روغن ، یک قاشق دیگه ادویه روغن جوش کشمیر مهاراجه را اضافه کرده و یک فنجان آب اضافه کنید .
8 - هم اکنون می توانید خورشت را در زودپز گذاشته و به مدت 8-10 دقیقه روی حرارت زیاد بپزید و سپس فشار طبیعی را آزاد کنید. یا می توانید روی گاز بپزید ، در قابلمه را پوشانده و اجازه دهید تا غذا 45 تا 60 دقیقه بماند تا گوشت نرم شود.
9 - نگاه کنید که آیا گوشت نرم شده است (اگر شما در حال پخت و پز استخوان هستید ، گوشت از استخوان در حال افتادن است) و بچشید شاید به نمک بیشتری نیاز داشته باشد . غذایتان آماده است ، شعله گاز را خاموش کنید .
10 - با مقداری برگ گشنیز خرد شده تزیین کرده و با برنج باسماتی یا نان سرو کنید.

نوش جان !یادداشت
هر نوع برش گوشت برای این دستور العمل کار می کند ، با این حال ، وجود استخوان ها به این غذا طعم بهتری می دهد . می توانید برای طعم بیشتر استخوان را به قابلمه اضافه کنید .

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...