
ارسال رایگان از چابهار
برای خرید بالای 300 هزار تومان

قیمت شگفتانگیز
ایام خاص

تضمین اصالت کالا
محصولات با بهترین کیفیت

بازگشت وجه
بازگشت وجه بدون قید و شرط
محصولات مرتبط
کشور تولید کننده
پاکستان
سبک محصول
پودر حاوی مقداری درشت دانه
رنگ محصول
نارنجی
طعم و مزه
معطر ، خوش طعم و تقریبا تند
بسته بندی
پلاستیک متالایز زیپ کیپ
سبک آشپزی
هندی ، پاکستانی ، نپالی ، بنگلادشی و خاورمیانه
شیوه نگهداری
در جای خشک و خنک و ترجیحا در ظرف دربسته تیره رنگ نگهداری شود
زمان ماندگاری
12 ماه میباشد ولی باتوجه به شرایط نگهداری محصول احتمال افزایش و کاهش زمان ماندگاری وجود دارد
موارد استفاده
انواع پکوره سبزیجات و مرغ ، انواع سمبوسه و فلافل
میزان مصرف
20 تا 25 گرم برای یک کیلو آرد
توضیحات تکمیلی
پکوره یک پیش غذای هندی و خوشمزه است که میان عرب ها هم جایگاه خوبی دارد به نظرم امتحان کنید عاشقش می شوید. این پیش غذا پای ثابت سفره های افطار مردم سیستان و بلوچستان است.
طرز تهیه پکوره هندی نیز مانند بسیاری از غذاهای تند از جمله سمبوسه و فلافل بیشتر مختص مردم جنوب کشور و خوزستان است. علت این امر هم کاملاً مشخص است که این نوع غذاها بیشتر با ذائقه ساکنان مناطق گرمسیر سازگار است. پکوره بعنوان یک اسنک خیلی خوشمزه با طرز تهیه آسان انواع مختلفی دارد مانند : پکوره سبزیجات ، پکوره مرغ ، پکوره فلفل و ...
دیدگاه خود را بنویسید