
ارسال رایگان از چابهار
برای خرید بالای 300 هزار تومان

قیمت شگفتانگیز
ایام خاص

تضمین اصالت کالا
محصولات با بهترین کیفیت

بازگشت وجه
بازگشت وجه بدون قید و شرط
محصولات مرتبط
کشور تولید کننده
پاکستان
سبک محصول
پودر یا مقدار خیلی کم درشت دانه
رنگ محصول
نارنجی متمایل به قرمز
طعم و مزه
معطر ، خوش طعم و تند
بسته بندی
پلاستیک متالایز زیپ کیپ
سبک آشپزی
هندی ، پاکستانی ، خاورمیانه ، بلوچی
شیوه نگهداری
در جای خشک و خنک و ترجیحا در ظرف دربسته تیره رنگ نگهداری شود
زمان ماندگاری
12 ماه میباشد ولی باتوجه به شرایط نگهداری محصول احتمال افزایش و کاهش زمان ماندگاری وجود دارد
موارد استفاده
کرایی گوشت ، انواع خورشت های گوشتی
میزان مصرف
برای غذای چهارنفره حدودا 25 گرم
توضیحات تکمیلی
کرایی یا کراهی، یک نوع کاری سنتی پاکستانی، هندی و بلوچی با سس غلیظ بر پایه گوجه فرنگی است که در یک تابه گود و ضخیم به همین نام درست میشود. برای تهیه این کاری لذیذ و پرادویه از گوشت (گوشت بره، گوسفند، گوساله، میگو، ماهی یا مرغ)، ادویه مخصوص ، سیر ، گوجه فرنگی و پیاز استفاده میکنند. جالب است بدانید که کرائی، دو نسخه گیاهی هم دارد که با نام کرایی پنیر و کرایی سبزیجات شناخته میشوند.
کرایی معمولا با نان سیر یا نان روغنی، نان روتی هندی، نان لواش ، چاپاتی، پیتا یا برنج در کنار سالاد، چاشنی هندی رایتا (متشکل از ماست، نعنا، سیر و خیار) و سبزی خوردن سرو میشود. طعم این غذا بهدلیل استفاده از انواع ادویه، بسیار لذیذ و هیجانانگیز است. طرز تهیه کرایی مرغ در سیستان و بلوچستان و چابهار، مشابه نسخه این غذا در هند و پاکستان است.
دیدگاه خود را بنویسید