ادویه ترکیبی

ادویه فلافل

از {{model.count}}
وزن
وزن را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
15,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...
ارسال رایگان از چابهار

ارسال رایگان از چابهار

برای خرید بالای 300 هزار تومان
قیمت شگفت‌انگیز

قیمت شگفت‌انگیز

ایام خاص
تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

محصولات با بهترین کیفیت
بازگشت وجه

بازگشت وجه

بازگشت وجه بدون قید و شرط
کشور تولید کننده
تولید ادویه مهاراجه
سبک محصول
پودری
رنگ محصول
نارنجی
طعم و مزه
معطر ، تندی متوسط
بسته بندی
پلاستیک متالایز زیپ کیپ
سبک آشپزی
ایرانی ، عربی ، ترکی
شیوه نگهداری
در جای خشک و خنک و ترجیحا در ظرف دربسته تیره رنگ نگهداری شود
زمان ماندگاری
12 ماه میباشد ولی باتوجه به شرایط نگهداری محصول احتمال افزایش و کاهش زمان ماندگاری وجود دارد
موارد استفاده
انواع فلافل ، کتلت
میزان مصرف
30 گرم برای هر کیلو مواد فلافل
توضیحات تکمیلی
فلافل از غذاهای لذیذ لبنانی است و نام آن از جمع کلمه عربی فلفل به دست می‌آید، چون چاشنی اصلی آن فلفل است. همین طعم تند و تیزش موجب شده عرب‌ها و مردمان خونگرم مناطق جنوبی کشورمان از طرفداران اصلی آن باشند.
فلافل بیشتر در قالب ساندویچ مصرف و با انواع ترشی یا کلم شور اشتهابرانگیزتر می شود. البته جعفری و پیاز خرد شده با خیار شور و گوجه فرنگی یا برگ کاهو نیز از دیگر ترکیباتی است که می تواند جایگزین ترشی شود.
فلافل چند نوع دارد، ولی اصلی ترین آن با نخود، آب، آرد سوخاری، نشاسته، آرد گندم، پیاز، سیر، نمک، فلفل و زردچوبه تهیه می شود. البته در برخی مناطق یا کشورها فلافل را با ماش، عدس، باقلا، سیب زمینی و دیگر ترکیبات درست می کنند. از آنجا که نخود عمده ترین جزء به کار رفته در فلافل و نفاخ است، بهتر است آن را از چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید.
ادویه فلافل مهاراجه برایتان معجزه می کند و فلافل تان را خوشمزه تر و متفاوت تر از قبل خواهد کرد .

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...