ارسال رایگان
برای خرید بالای۵۰۰ هزار تومان
تضمین اصالت کالا
تمام کالاهای سایت اصل میباشد
قیمت شگفت انگیز
تا سقف 50% تخفیف
بازگشت وجه
بازگشت وجه بدون قید و شرط
محصولات مرتبط
ماست و خیار یک پیش غذای قدیمی ایرانی بوده که تا هم اکنون سر سفره ایرانی جایگاه خودش حفظ کرده است. پیش غذای سالم و خوش خوراکی که به سرعت و در کمتر از 15 دقیقه آماده می شود.
در قدیم مردم خاورمیانه بر این باور بودهاند که حضرت ابراهیم به دلیل استفاده مستمر و روزانه از ماست، عمری طولانی همراه با سلامتی داشته است. اولین ماستها احتمالاً به صورت اتفاقی تولید شدند، به این صورت که وقتی شیر را داخل کیفهایی که با پوست بز ساخته شده بود میریختند و حمل میکردند، باکتریهای موجود در پوست بز باعث تخمیر شیر میشدند و ماست به دست میآمد. در قدیم تصور میشد که بلغاریها اولین افرادی بودند که ماست درست کردند، اگر چه بعدها کشف شد که مردم کشورهای دیگر نظیر ایران و هند از قرنها قبل از میلاد مسیح از ماست استفاده میکردند.
زیست شناسان روسی در اواسط سده بیستم به این نتیجه رسیدند که باکتری تخمیر شیر (لاکتوباسیلوس) برای سلامتی مفید است و سعی کردند استفاده از ماست را در اروپای شرقی و مرکزی افزایش دهند. اولین کارخانه تولید ماست در سال ۱۹۱۹ در شهر بارسلونای اسپانیا تاسیس شد و به دنبال آن مصرف ماست در کل اروپا روز به روز افزایش یافت.
در ادامه افزایش مصرف ماست در جاهای مختلف دنیا کم کم به این نتیجه رسیدند که میتوانند ماست را با مواد دیگری مانند اسفناج، بادمجان، خیارو … ترکیب کنند و میان عدههای جذاب و خوشمزهای برای خود تهیه کنند.
عناصر اصلی تشکیل دهنده این پیش غذا یا میان وعده ماست و خیار است.طبع ماست و خیار هر دو سرد است و پیشنهاد میشود هنگام تهیه آن از افزودنیهایی با طبع گرم مانند گردو،کشمش، شوید و نعنا استفاده کنید.
خیار، با رنگ سبز روشن تا سبز تیره، میوهای بسیار مرطوب با دانههای خوراکی است که علاوه بر ماست خیار در انواع ساندویچها ، سالادها و آبمیوهها به کار میرود. این میوه، آب فراوانی دارد و برای تامین آب بدن بسیار مفید است. خیار کالری پایینی دارد و در رژیمهای لاغری بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. علاوه بر آن در زیبایی پوست و مو هم بسیار کاربرد دارد.
بنابراین ترکیب ماستخیار میتواند به عنوان یک میان وعده با مزایای بیشمار برای بدن انسان و در عین حال کم کالری و کم چربی استفاده شود.
ماست و خیار از چاشنی های قدیمی سفره های ایرانی هست. طرز تهیه هایی زیادی برای ماست و خیار در سنت ایرانی وجود داره معمولا به ماست و خیار به جز نعنا خشک از گل سرخ یا کاکوتی به عنوان طعم دهنده ماست خیار استفاده میشه البته از کشمش و مغز گردو خرد شده هم به عنوان ماست و خیار مجلسی استفاده میشه.
سبزی های معطری مانند نعناع، ترخون، مرزه و آویشن و این قبیل سبزی ها می توانند مزاج را متعادل نموده و برای ماست و خیار مناسب هستند. همچنین علاوه بر آن ترکیب سبزی ها و ادویه هایی با طبع گرم به هضم بهتر غذا، سلامت دهان، رفع نفخ و دلپیچه کمک می کند و باعث خوشمزه تر ترکیب ماست و خیار نیز می شود.
ادویه ماست و خیار ترکیبی از سبزیجات و ادویه ها است که برای طعم دهی هر چه بیشتر و خوشمزه کردن ماست و خیار تهیه و به آن اضافه می کنند، شما می توانید ادویه مخصوص ماست و خیار ترکیبی ادویه مهاراجه را که از بهترین، تازه ترین و با کیفیت ترین نوع سبزیجات و ادویه ها تهیه شده را در هر لحظه از زمان که باشید با هر میزان و اندازه ای که مد نظرتان هست، از طریق سایت ادویه مهاراجه خریداری کنید .
دیدگاه خود را بنویسید