ادویه ترکیبی

ادویه کرایی مرغ

از {{model.count}}
وزن
وزن را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
15,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...
ارسال رایگان از چابهار

ارسال رایگان از چابهار

برای خرید بالای 300 هزار تومان
قیمت شگفت‌انگیز

قیمت شگفت‌انگیز

ایام خاص
تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

محصولات با بهترین کیفیت
بازگشت وجه

بازگشت وجه

بازگشت وجه بدون قید و شرط
کشور تولید کننده
پاکستان
سبک محصول
پودر یا مقدار خیلی کم درشت دانه
رنگ محصول
نارنجی متمایل به قرمز
طعم و مزه
معطر ، خوش طعم و تند
بسته بندی
پلاستیک متالایز زیپ کیپ
سبک آشپزی
هندی ، پاکستانی ، خاورمیانه ، بلوچی
شیوه نگهداری
در جای خشک و خنک و ترجیحا در ظرف دربسته تیره رنگ نگهداری شود
زمان ماندگاری
12 ماه میباشد ولی باتوجه به شرایط نگهداری محصول احتمال افزایش و کاهش زمان ماندگاری وجود دارد
موارد استفاده
کرایی مرغ ، انواع خورشت های مرغی
میزان مصرف
برای غذای چهارنفره حدودا 25 گرم
توضیحات تکمیلی
کرایی یا کراهی، یک نوع کاری سنتی پاکستانی، هندی و بلوچی با سس غلیظ بر پایه گوجه فرنگی است که در یک تابه گود و ضخیم به همین نام درست می‌شود. برای تهیه این کاری لذیذ و پرادویه از گوشت (گوشت بره، گوسفند، گوساله، میگو، ماهی یا مرغ)، ادویه مخصوص ، سیر ، گوجه فرنگی و پیاز استفاده می‌کنند. جالب است بدانید که کرائی، دو نسخه گیاهی هم دارد که با نام کرایی پنیر و کرایی سبزیجات شناخته می‌شوند.
کرایی معمولا با نان سیر یا نان روغنی، نان روتی هندی، نان لواش ، چاپاتی، پیتا یا برنج در کنار سالاد، چاشنی هندی رایتا (متشکل از ماست، نعنا، سیر و خیار) و سبزی خوردن سرو می‌شود. طعم این غذا به‌دلیل استفاده از انواع ادویه، بسیار لذیذ و هیجان‌انگیز است. طرز تهیه کرایی مرغ در سیستان و بلوچستان و چابهار، مشابه نسخه این غذا در هند و پاکستان است.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...