ادویه ترکیبی

ادویه دال عدس

از {{model.count}}
وزن
وزن را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
15,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...
ارسال رایگان از چابهار

ارسال رایگان از چابهار

برای خرید بالای 300 هزار تومان
قیمت شگفت‌انگیز

قیمت شگفت‌انگیز

ایام خاص
تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

محصولات با بهترین کیفیت
بازگشت وجه

بازگشت وجه

بازگشت وجه بدون قید و شرط
کشور تولید کننده
پاکستان
سبک محصول
پودری
رنگ محصول
نارنجی متمایل به قهوه ای
طعم و مزه
تند ، معطر و گرم
بسته بندی
پلاستیک متالایز زیپ کیپ
سبک آشپزی
بلوچی ، عربی ، هندی ، پاکستانی ، ترکی
شیوه نگهداری
در جای خشک و خنک و ترجیحا در ظرف دربسته تیره رنگ نگهداری شود
زمان ماندگاری
12 ماه میباشد ولی باتوجه به شرایط نگهداری محصول احتمال افزایش و کاهش زمان ماندگاری وجود دارد
موارد استفاده
انواع خورشت دال عدس ، کوفته دال عدس ، کتلت دال عدس ، سوپ دال عدس ، انواع خورشت حبوبات
میزان مصرف
بسته به ذائقه فرد و نوع غذا متفاوت است
توضیحات تکمیلی
خورشت دال عدس یک خورش خوشمزه است که مردم جنوب خصوصا بلوچستان و خوزستان آن را تهیه می کنند.دال عدس نیز مانند عدس در بازار قابل خرید است و فواید مشابه عدس دارد و می تواند جایگزین مناسبی برای آن باشد. این خورشت به راحتی قابل تهیه است و پروتئین زیادی دارد و غذایی مناسب برای تمام افراد به ویژه کودکان می باشد. دال عدس طعم مشابه گوجه فرنگی دارد و سرشار از خواص غذایی است. این خورشت یکی از غذاهای سنتی بلوچستان و خوزستان محسوب می شود و در بین مردم این مناطق بسیار طرفدار پیدا کرده است. شهرت بسیار این غذا باعث شده تا تهیه آن در دیگر مناطق نیز با استقبال خوبی رو به رو باشد. از فواید دال عدس می توان به تقویت دستگاه گوارش اشاره کرد. این نوع عدس به بهبود جریان خون کمک می کند، از لخته شدن خون جلوگیری کرده و همچنین اشتها را نیز افزایش می دهد و به همین دلیل برای افرادی که تمایل به افزایش وزن دارند بسیار مناسب است. به دلیل این فواید مناسب توصیه می شود که دال عدس را در برخی وعده های غذاییشان استفاده کنند. دال عدس را می توان در سه وعده غذایی صبحانه، ناهار و شام استفاده کرد. دال عدس فایده درمانی دارد و برای افرادی که مبتلا به آرتروز هستند مصرف آن در روز توصیه می شود. دال عدس را می توان در انواع پلوها نیز استفاده کرد و یا آن را مانند عدسی پخت و یا در خورش ها به کار برد. دال عدس دارای آهن بسیار است و نیز سرشار از ویتامین و پروتئین می باشد .

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...