ادویه ترکیبی

ادویه چکن تکه مسالا

از {{model.count}}
وزن
وزن را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
15,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...
ارسال رایگان از چابهار

ارسال رایگان از چابهار

برای خرید بالای 300 هزار تومان
قیمت شگفت‌انگیز

قیمت شگفت‌انگیز

ایام خاص
تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

محصولات با بهترین کیفیت
بازگشت وجه

بازگشت وجه

بازگشت وجه بدون قید و شرط
کشور تولید کننده
پاکستان
سبک محصول
پودری
رنگ محصول
نارنجی متمایل به قرمز
طعم و مزه
معطر ، خوش طعم و تند
بسته بندی
پلاستیک متالایز زیپ کیپ
سبک آشپزی
هندی ، پاکستانی ، انگلیسی ، خاورمیانه ، بلوچی
شیوه نگهداری
در جای خشک و خنک و ترجیحا در ظرف دربسته تیره رنگ نگهداری شود
زمان ماندگاری
12 ماه میباشد ولی باتوجه به شرایط نگهداری محصول احتمال افزایش و کاهش زمان ماندگاری وجود دارد
موارد استفاده
چکن تکه ماسالا ، انواع خورشت ها و خوراک های مرغی ، نودل مرغ ، جوجه کباب ، مرغ بریان
میزان مصرف
بسته به ذائقه فردی و نوع غذا متفاوت است
توضیحات تکمیلی
در حالی که ممکن است اولین مرغ تیکا ماسالا زمانی بین دهه های 50 و 1970 ، جایی در انگلیس یا هند باشد ، امروز ، این غذا تقریباً در هر گوشه دنیا پخته می شود. رستوران های هندی از آمریکای شمالی تا آسیا آن را به عنوان یک غذای ویژه آماده می کنند و برخی از سرآشپزهای برتر جهان آن را در فهرست غذاهای خود ارائه می دهند . چکن تکه مسالا همراه با کاری ویندالو و مرغ کره ، شناخته شده ترین غذای هندی روی زمین است .
مرغ تکه مسالا را می توانید در رستوران محلی هندی خود تهیه کنید یا با دستور العمل تهیه آن در خانه بپزید البته فراموش نکنید که یکی از اجزای اصلی غذایتان ادویه چکن تکه مسالای مهاراجه است . اگر به همراه این غذای گرم برنج یا نان تازه تهیه نشده نباشد ، کامل نیست.
مطمئنا از هر راهی که شما برای تهیه چکن تکه مسالای خود انتخاب کنید ( رستوران یا منزل ) ، نتیجه آن یک غذای بسیار خوشمزه است که حتما از خوردن آن لذت خواهید برد ، خواه به رستوران بروید و یا یک مهمانی شام عالی را برگزار کنید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...