ادویه ترکیبی

ادویه جوجه کباب

از {{model.count}}
وزن
وزن را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
15,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...
ارسال رایگان از چابهار

ارسال رایگان از چابهار

برای خرید بالای 300 هزار تومان
قیمت شگفت‌انگیز

قیمت شگفت‌انگیز

ایام خاص
تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

محصولات با بهترین کیفیت
بازگشت وجه

بازگشت وجه

بازگشت وجه بدون قید و شرط
کشور تولید کننده
هندوستان
سبک محصول
پودری
رنگ محصول
نارنجی
طعم و مزه
معطر ، خوش طعم ، تندی متوسط
بسته بندی
پلاستیک متالایز زیپ کیپ
سبک آشپزی
هندی ، پاکستانی ، ایرانی ، ترکی و خاورمیانه ای
شیوه نگهداری
در جای خشک و خنک و ترجیحا در ظرف دربسته تیره رنگ نگهداری شود
زمان ماندگاری
12 ماه میباشد ولی باتوجه به شرایط نگهداری محصول احتمال افزایش و کاهش زمان ماندگاری وجود دارد
موارد استفاده
جوجه کباب ، مرغ بریان ، مرغ ربی ، انواع خورشت مرغ
میزان مصرف
بسته به ذائقه فرد و نوع غذا متفاوت است
توضیحات تکمیلی
یکی از دلایل این‌که جوجه یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است، آماده کردن سریع و کم دردسرش است. کافی است شما موادش را در خانه مخلوط کنید چند ساعت بعد می‌توانید هرجایی که خواستید آن‌ها را به سیخ بکشید و نوش جان کنید ولی در این میان پخت آن قلق‌هایی دارد که شاید به تعداد هر ایرانی، بتوان یک روش پخت ارائه کرد. جالب اینجاست که همه معتقدند بهترین روش را بلدند و بهترین جوجه را درست می‌کنند. همین تکثر و تنوع در پختن جوجه‌کباب، باعث شده است که به غذایی خاص تبدیل شود.
جوجه کباب از جمله غذاهایی محسوب می شود که دستورهای بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر کَس برای طعم دار کردن گوشت مرغ برای خود روشی متفاوت دارد و از مواد متفاوتی استفاده می کند. مواد متداول برای طعم دار کردن جوجه کباب پیاز ، ادویه ، زعفران و آبلیمو هستند.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...