
ارسال رایگان از چابهار
برای خرید بالای 300 هزار تومان

قیمت شگفتانگیز
ایام خاص

تضمین اصالت کالا
محصولات با بهترین کیفیت

بازگشت وجه
بازگشت وجه بدون قید و شرط
محصولات مرتبط
کشور تولید کننده
هندوستان
سبک محصول
پودری
رنگ محصول
نارنجی
طعم و مزه
معطر ، خوش طعم ، تندی متوسط
بسته بندی
پلاستیک متالایز زیپ کیپ
سبک آشپزی
هندی ، پاکستانی ، ایرانی ، ترکی و خاورمیانه ای
شیوه نگهداری
در جای خشک و خنک و ترجیحا در ظرف دربسته تیره رنگ نگهداری شود
زمان ماندگاری
12 ماه میباشد ولی باتوجه به شرایط نگهداری محصول احتمال افزایش و کاهش زمان ماندگاری وجود دارد
موارد استفاده
جوجه کباب ، مرغ بریان ، مرغ ربی ، انواع خورشت مرغ
میزان مصرف
بسته به ذائقه فرد و نوع غذا متفاوت است
توضیحات تکمیلی
یکی از دلایل اینکه جوجه یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است، آماده کردن سریع و کم دردسرش است. کافی است شما موادش را در خانه مخلوط کنید چند ساعت بعد میتوانید هرجایی که خواستید آنها را به سیخ بکشید و نوش جان کنید ولی در این میان پخت آن قلقهایی دارد که شاید به تعداد هر ایرانی، بتوان یک روش پخت ارائه کرد. جالب اینجاست که همه معتقدند بهترین روش را بلدند و بهترین جوجه را درست میکنند. همین تکثر و تنوع در پختن جوجهکباب، باعث شده است که به غذایی خاص تبدیل شود.
جوجه کباب از جمله غذاهایی محسوب می شود که دستورهای بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر کَس برای طعم دار کردن گوشت مرغ برای خود روشی متفاوت دارد و از مواد متفاوتی استفاده می کند. مواد متداول برای طعم دار کردن جوجه کباب پیاز ، ادویه ، زعفران و آبلیمو هستند.
دیدگاه خود را بنویسید