
ارسال رایگان از چابهار
برای خرید بالای 300 هزار تومان

قیمت شگفتانگیز
ایام خاص

تضمین اصالت کالا
محصولات با بهترین کیفیت

بازگشت وجه
بازگشت وجه بدون قید و شرط
محصولات مرتبط
کشور تولید کننده
پاکستان
سبک محصول
پودری با مقدار خیلی کم گرانول
رنگ محصول
نارنجی متمایل به قرمز
طعم و مزه
خوش ظعم و معطر با تندی متوسط
بسته بندی
پلاستیک متالایز زیپ کیپ
سبک آشپزی
هندی ، پاکستانی ، بلوچی
شیوه نگهداری
در جای خشک و خنک و ترجیحا در ظرف دربسته تیره رنگ نگهداری شود
زمان ماندگاری
12 ماه میباشد ولی باتوجه به شرایط نگهداری محصول احتمال افزایش و کاهش زمان ماندگاری وجود دارد
موارد استفاده
خورشت آچار گوشت ، انواع خورشت گوشت
میزان مصرف
30 گرم برای غذای چهارنفره
توضیحات تکمیلی
ادویه آچار گوشت یک دستور العمل معتبر هندی پاکستانی است که طیف وسیعی از ادویه ها و طعم دهنده ها را برای علاقه بیشتر شما ترکیب می کند. به طور کلی ، شاید آچار گوشت یا آچاری گوشت مانند غذای کاری معمولی به نظر برسد ، اما خیلی با هم از نظر طعم تفاوت دارند. به طور سنتی ، آچار گوشت در واقع یک ادویه ترش تند برای گوشت گوسفند است. اما می توانید از گوشت گوساله و مرغ هم برای پخت غذای آچار گوشت استفاده کنید. آچار در زبان هندی و اردو به ترشی می گویند .
آچار گوشت یک غذای ادویه ای در آسیای جنوبی است که عطر و طعم تند ادویه جات و عطر ترشی را با گوشت ترکیب می کند.
آچار گوشت یک دستور العمل بسیار محبوب هندی پاکستانی است. این غذای سنتی را در اوتار پرادش هند در جشن ها پخت می کنند و ادویه آچار گوشت را با ترشی و گوشت ترکیب می کند. علاوه بر این ، یک غذای بسیار محبوب برای سرو کردن در مراسم عروسی است.
اگرچه در پخت سنتی آچار گوشت از گوشت گوسفند استفاده می شود ولی گوشت یا تفاوت های مختلف گوشت و خورشت آچار گوشت نیست که آن را خاص می کند. بلکه این عناصر اصلی تشکیل دهنده ادویه آچار گوشت هستند که طعم بی نظیری به آن می بخشند. بنابراین ، جرات کنید استفاده این ماسالای آچار گوشت را امتحان کنید ، مطمئن باشید عاشقش خواهید شد .
ادویه آچار گوشت مهاراجه طعم لذیذی به زندگیتان خواهد داد !
دیدگاه خود را بنویسید