ارسال رایگان
برای خرید بالای۵۰۰ هزار تومان
تضمین اصالت کالا
تمام کالاهای سایت اصل میباشد
قیمت شگفت انگیز
تا سقف 50% تخفیف
بازگشت وجه
بازگشت وجه بدون قید و شرط
محصولات مرتبط
آل اسپایس : عطر و طعم کارائیب
این تصور غلط رایج است که آل اسپایس مخلوط ادویه است که شامل بسیاری از ادویه ها است. در واقعیت ، آل اسپایس یک ادویه است که از انواع میوه های نارس درختان همیشه سبز بومی مناطق جنگلی سرسبز آمریکای مرکزی و جنوبی برداشت شده است.
این ادویه در دهه 1600 نام خود را از انگلیسی گرفته است ، زیرا آنها دریافتند که آل اسپایس دارای طعمی است که طعم دارچین ، زنجبیل ، جوز هندی و میخک را با هم یکجا دارد.
درختان آل اسپایس در تمام جنگلهای بارانی بومی به وفور رشد می کنند ، اما در حال حاضر به دلیل نابودی و کاهش این جنگل های بارانی ، اکنون در تعداد کمتری یافت می شوند.
امروزه ، آل اسپایس در مزارعی در مکزیک و بخش هایی از آمریکای مرکزی کشت می شود که بهترین نوع آن در جامائیکا رشد می کند. آب و هوا و خاک جامائیکا برای رشد درختان معطرآل اسپایس که محصول آن در حال حاضر به سراسر جهان صادر می شود ، ایده آل و مناسب است.
مشخصات عطر و طعم آل اسپایس
آل اسپایس ادویه ای بسیار معطر است که هر دو غذای خوش طعم و شیرین را به زیبایی طعم می دهد. طعم و عطر قوی این ادویه خاص شبیه به ترکیبی از جوز هندی ، میخک ، دارچین و فلفل سیاه است.
این گیاه گرم و شیرین با اورتون های فلفل چیزی شبیه فلفل سیاه است. آل اسپایس کمی تندی نیز دارد ، و در مقیاس 4 تندی رتبه بندی می کند.
مزایای سلامتی آل اسپایس
قرنهاست که از آل اسپایس در انواع داروهای خانگی استفاده شده است. از آنجا که سرشار از برخی ویتامین ها و مواد معدنی برای سلامت بهینه است ، حتی به صورت خوراکی در کپسول ها به عنوان مکمل روزانه مصرف می شود.
آل اسپایس حاوی مواد معدنی زیر است:
پتاسیم
منگنز
اهن
فلز مس
سلنیوم
منیزیم
ویتامین های زیر نیز در گیاه ادویه یافت می شود:
ویتامین A
ویتامین B₆
ویتامین سی
ریبوفلاوین
نیاسین
از این ادویه خوشبو و مفید برای معالجه انواع بیماری های رایج استفاده می شود ، از جمله:
سوء هاضمه
استفراغ
درد معده
اسهال و نفخ شکم
تب ، سرماخوردگی و آنفولانزا
افسردگی
خستگی
کبودی
آرتروز
درد مفاصل
دردهای عضلانی
عفونتهای باکتریایی و قارچی
درد دندان و لثه
کاربردهای متداول آل اسپایس
این ادویه بیشتر از هر نوع غذای قومی دیگر ، عنصر اساسی در پخت و پز منطقه کارائیب است. ترکیبی از شیرینی و تندی ، غذاهای سنتی را از چاشنی تند و تند تا ملس طعم می دهد و حتی در ترشی نیز از آن استفاده می شود. مشخصات طعم بی نظیر این ادویه ، آن را به یک ماده محبوب و پر کاربرد در غذاهای مکزیکی و آمریکای مرکزی تبدیل کرده است.
آل اسپایس شاید بخاطر استفاده از آن در طعم دهنده غذاهای جامائیکا مشهور باشد ، و تندی و عطر مشخص آن را به بعضی از کلاسیک ترین غذاها می دهد. ادویه های تند و تیز جامائیکا حاوی آل اسپایس میباشند که از آن در پخت غذای سنتی گوشت گاو جامائیکایی استفاده می شود .
در آشپزی اروپایی ، آل اسپایس یک ادویه محبوب و مهم برای ترشیجات ، مارینادها و ترکیب ادویه جات است. علاوه بر این ، معمولاً از آن برای طعم دادن کنسرو گوشت دودی و پیتزا استفاده می شود.
در غذاهای خاورمیانه این ادویه بیشتر در خورش های سنتی و غذاهای گوشتی استفاده می شود . در غذاهای فلسطینی ، از آل اسپایس اغلب به عنوان تنها ادویه ای استفاده می شود که به بسیاری از غذاهای اصلی محبوب طعم می دهد.
در ایالات متحده ، آل اسپایس در درجه اول در دسرها از جمله کیک ، پای میوه ، پودینگ و پای کدو تنبل استفاده می شود. همچنین این عنصر اصلی است که به چیلی سینسینتی می دهد که طعم و عطر و بوی مشخص و متمایزآن شناخته شده است. آل اسپایس در انگلستان بیشتر به همان روشی که در ایالات متحده آمریکا است ، استفاده می شود.
آل اسپایس همچنین در تولید تجاری برخی محصولات بسیار محبوب از جمله سس گوجه فرنگی ، ترشی ، سوسیس و چای های ادویه دار استفاده می شود.
یکی از رایج ترین کاربردهای این ادویه مخصوصاً در آشپزخانه های آمریکایی به عنوان جایگزینی برای دارچین ، جوز هندی یا میخک است. که با خرید فقط آل اسپایس می توان طعم هر سه ادویه را یکجا با اضافه کردن آل اسپایس در غذا فراهم کرد .
دیدگاه خود را بنویسید