ارسال رایگان
برای خرید بالای۵۰۰ هزار تومان
تضمین اصالت کالا
تمام کالاهای سایت اصل میباشد
قیمت شگفت انگیز
تا سقف 50% تخفیف
بازگشت وجه
بازگشت وجه بدون قید و شرط
محصولات مرتبط
هل سیاه از نظر علمی Amomum subulatum نام دارد و متعلق به خانواده Zingiberaceae (زنجبیل) است. چندین گونه از جنس Amomum در سراسر منطقه کوهستانی از هیمالیا تا جنوب چین توزیع می شود. مناطق اصلی تولید نپال شرقی ، گواتمالا ، ویتنام ، هند و بوتان است. بیش از 50 درصد هل سیاه جهان در هند برداشت می شود.
یک گونه آفریقایی بنام آفراموم وجود دارد که در ماداگاسکار ، سومالی و کامرون یافت می شود و شکل تند دیگری در غرب آفریقا به نام دانه های بهشت وجود دارد که طعم مشابهی دارد و به صورت پراکنده در بازار غربی دیده می شود.
هل سیاه بصورت سنتی بر روی آتش در فضای باز خشک می شود و عطر و طعم دودی مشخصی دارد. غلاف های هل سیاه بسیار معطر هستند اما عطر آن به اندازه هل سبز نیست . در ترکیبات ادویه ، اکثرا اگر ترکیبی خواستار هل سبز باشد ، از هل سیاه استفاده نمی شود. این دو نوع هل ( سبز و سیاه ) دارای طعم بسیار متفاوتی هستند. برخلاف هل سبز ، از نوع سیاه این ادویه به ندرت در غذاهای شیرین استفاده می شود. هل سیاه در گروه ادویه های "گرم " قرار دارد همانند همراه فلفل سیاه ، میخک و چیلی .
هل سیاه در ابتدا، به عنوان یک جایگزین ضعیف برای هل سبز دیده شد، اما اخیراً (در دو یا سه هزار سال گذشته، که اخیر بیشتر برای استفاده بعنوان ادویه است) برای طعم خوب خودش ارزشمند شده است. هل پس از زعفران و وانیل سومین ادویه گران قیمت در جهان میباشد .
هل سیاه یک عنصر اساسی در مخلوط ادویه معروف گرام ماسالا هند و چندین ادویه ترکیبی دیگر است . این ماده بیشتر در غذاهای خوش طعم اعم از کاری ، بریانی و غذاهای دارای حبوبات ، در آشپزی هندی استفاده می شود. بیشتر از آن به طور کامل استفاده می شود و تقریباً همیشه در روغن کمی سرخ می شود تا باعث آزاد شدن کامل طعم و عطر آن شود.
هل سیاه یکی از دانههای بسیار مقوی است که استفاده از آن در فرهنگهای زیادی رایج میباشد. مطالعه کتابهای طب آیورودا نشان میدهد هندیها برای قرنها از هل سیاه در درمان بیماریها کمک میگرفتهاند چرا که این دانهها دارای آنتی اکسیدانهای قدرتمندی میباشند. تحقیقاتی که توسط موسسه پژوهشی American Studies انجام شده، حکایت از این دارد که هل سیاه سرشار از ترکیبات شیمیایی منحصر به فردی همچون ترپینئول، ترپنین، فورمیک اسید و استیک اسید میباشد. به همین دلیل است که هل سیاه نقش بسیار پررنگی در ساخت داروها دارد.
یکی دیگر از خواصی که به این دانهها نسبت میدهند تقویت سلامت دستگاه گوارش میباشد. تحقیقات نشان میدهد ترکیبات ارگانیک موجود در هل سیاه میتوانند ترشح هورمونهای گوارشی را افزایش دهند. این موضوع باعث میشود تا عمل هضم راحتتر صورت بگیرد و احتمال ابتلا به مشکلات گوارشی رایجی مانند یبوست، نفخ، گرفتگی معده و اسهال تا حد زیادی کاهش پیدا کند. اگر میخواهید سلامت دستگاه گوارش خود را تضمین کنید، بعد از غذا چند دانه هل سیاه بجوید با در غذایتان از هل سیاه بعنوان طعم دهنده استفاده کنید .
هل سیاه یکی از دانههای بسیار مقوی است که استفاده از آن در فرهنگهای زیادی رایج میباشد. مطالعه کتابهای طب آیورودا نشان میدهد هندیها برای قرنها از هل سیاه در درمان بیماریها کمک میگرفتهاند چرا که این دانهها دارای آنتی اکسیدانهای قدرتمندی میباشند. تحقیقاتی که توسط موسسه پژوهشی American Studies انجام شده، حکایت از این دارد که هل سیاه سرشار از ترکیبات شیمیایی منحصر به فردی همچون ترپینئول، ترپنین، فورمیک اسید و استیک اسید میباشد. به همین دلیل است که هل سیاه نقش بسیار پررنگی در ساخت داروها دارد.
هل سیاه یکی از ادویه های پرمصرف است و همچنین از خوبی های طبیعت نیز برخوردار است. این ماده حاوی برخی از بهترین مواد معدنی و عناصر مفید برای بدن شماست و باعث افزایش طول عمر شما می شود. این یکی از آن ادویه های خوشمزه است که باید روزانه مصرف کنید. با این وجود ، شما باید در مورد مقدار مصرف این ادویه ها محتاط باشید ، در غیر این صورت آنها می توانند به عوارض جدی برای سلامتی منجر شوند.
سلامت پوست
پوست یکی از مهمترین اندامهای بدن است که در معرض بیشترین خطرها قرار دارد چرا که این عضو در طول روز با آلودگیها و مواد مضر بسیاری رو به رو میشود. به همین دلیل است که ما باید در حفظ سلامت این عضو کوشا باشیم. هل سیاه سرشار از خواص ضد التهابی است و به همین دلیل مصرفش میتواند شما را در مقابل یکی از اصلیترین دشمنهای پوست، یعنی نور آفتاب در امان نگه دارد. این موضوع اهمیت خود را زمانی نشان میدهد، وقتی بدانید که در سالهای اخیر آمار مبتلایان به سرطان پوست رشدی 15 درصدی داشته است. ویژگیهای آنتی اکسیدانی هل سیاه نیز به شما در مقابل پیری زودرس و چین و چروک کمک میکند.
جلوگیری از بیماریهای مزمن
یکی دیگر از ویژگیهای که باعث میشود مصرف هل سیاه را در برنامه غذایی خود قرار دهیم، جلوگیری از بیماریهای مزمن میباشد. این بیماریها یکی از مهمترین دلیل مرگ و میر محسوب میشوند. تحقیقات نشان میدهد دو چیز در ابتلا به چنین شرایطی نقش دارد. التهاب و آسیبهای رادیکالهای آزاد، در طول سال میلیونها نفر را به کام مرگ میکشانند. همان طور که در بالا نیز گفتیم هل سیاه دارای خواص ضد التهابی میباشد، علاوه بر این، آنتی اکسیدانهای این ماده نیز قادر هستند اثر رادیکالهای آزاد را خنثی کنند. از جمله مهمترین بیماریهای مزمن میتوان به بیماریهای قلبی، آرتریت روماتوئید، سرطان و حتی برخی از بیماریهای نورودنراتیو اشاره کرد.
سلامت دهان و دندان
از عصاره هل سیاه در ساخت خمیردندانهای زیادی استفاده میشود چرا که این ماده در سلامت دهان و دندان نقش دارد. مطالعات نشان میدهد که این موضوع ریشه در خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی این دانهها دارد. مهمترین دلیل برای ایجاد بیماریهای دهانی را باکتریهای موجود در بزاق میدانند. به همین دلیل است که مصرف هل سیاه میتواند سلامت دندانهای شما را تضمین کند. علاوه بر این، فعالیت این باکتریها باعث ایجاد بوی دهان نیز میشود، هل سیاه به دلیل بوی خوبش به این موضوع نیز میتواند کمک کند.
سم زدایی بدن
در طول روز فعالیتهای زیادی مانند استفاده از لوازم آرایشی، آلودگیهای هوا و حتی متابولیسم سلولی، باعث ایجاد سموم در بدن ما میشوند. کلیه و کبد، مهمترین اندامها در تصفیه آلودگیها و سم زدایی بدن میباشند. آنتی اکسیدانهای موجود در هل سیاه میتوانند این دو عضو را از شر آسیبهای استرس اکسیداتو رادیکالهای آزاد در امان نگه دارند و این گونه به سم زدایی بدن کمک کنند. تحقیقاتی که در سال 2011 در دانشگاه پزشکی استکهلم سوئد انجام شد نشان میدهد هل سیاه در از بین بردن سنگ کلیه نیز نقش دارد.
کمک به هضم
یکی دیگر از خواصی که به این دانهها نسبت میدهند تقویت سلامت دستگاه گوارش میباشد. تحقیقات نشان میدهد ترکیبات ارگانیک موجود در هل سیاه میتوانند ترشح هورمونهای گوارشی را افزایش دهند. این موضوع باعث میشود تا عمل هضم راحتتر صورت بگیرد و احتمال ابتلا به مشکلات گوارشی رایجی مانند یبوست، نفخ، گرفتگی معده و اسهال تا حد زیادی کاهش پیدا کند. اگر میخواهید سلامت دستگاه گوارش خود را تضمین کنید، بعد از غذا چند دانه هل سیاه بجوید.
برای قلب سالم
برای دوری از بیماری های قلبی ، یکی از بهترین دلیل های استفاده از هل سیاه است. هل سیاه ، به تعادل در سطح فشار خون و ریتم اندامهای قلبی کمک می کند. همچنین به کاهش همه خطرات لخته شدن خون کمک می کند.
آسم را درمان کنید
با استفاده از هل سیاه می توان انواع مشکلات تنفسی را به سمت درمان خوب ، مؤثر و طبیعی پیش برد. این نه تنها برای درمان آسم بلکه برای سرفه های شدید ، برونشیت ، احتقان ریه و موارد دیگر نیز معتبر است. با جویدن مقداری هل سیاه می توانید گذرگاهی را باز کنید که هوا را به ریه ها منتقل می کند.
پیشگیری خوب از سرطان
خواص ضد سرطان زای هل سیاه چیزی در جلوگیری از بیماری کشنده ای است که همه ما آن را سرطان می شناسیم. این کار را با افزایش سطح آنتی اکسیدان ها در بدن انجام می دهد که رادیکال های آزاد سلول های آسیب دیده را از بین می برد.
برای سلامتی دستگاه ادراری
خاصیت دیورتیک طبیعی هل سیاه در جلوگیری از کم آبی بدن کمک می کند و همچنین مجاری ادراری را تمیز و تازه نگه می دارد. اینگونه است که بدون تلاش زیاد به حفظ سلامت مناسب مجاری ادراری کمک می کند.
کمک به کاهش وزن
استفاده از هل سیاه یکی از روشهای مؤثر برای امتحان کردن برای کاهش وزن است! به بیرون راندن سموم از بدن به همراه رادیکالهای آزاد و مایعات خطرناک نیز کمک می کند ، بهتر است هل سیاه را در رژیم غذایی قرار دهید. یک روش ساده برای جویدن بذور هل هر روز به شما در رسیدن به این هدف کمک می کند. بعد از هر وعده غذایی آن را برای استفاده از حداکثر فواید آن میل کنید.
از عفونت پوست سر جلوگیری می کند
خاصیت ضد باکتریایی و ضد عفونی کننده موجود در هل سیاه در جلوگیری از تحریک و عفونت پوست سر کمک می کند. این یکی از مزایایی است که دانه های هل سیاه برای مو دارند. اطمینان حاصل کنید که هر روز از آن بهترین نتیجه می گیرید.
سلامت قلب و عروق
آیا می خواهید در مورد فواید سلامتی هل سیاه بدانید؟ خوب ، برای سلامتی قلب و عروق مفید است. این می تواند تا حد زیادی بر سلامت قلب تأثیر بگذارد و این یکی از بهترین استفاده های هل سیاه محسوب می شود. این فشار خون را حفظ می کند و برای افرادی که مشکل فشار خون دارند مناسب است. در کنار تمام این موارد ، می تواند احتمال لخته شدن خون را کاهش دهد.
برای سلامتی تنفسی
هل سیاه تند برای سلامتی تنفس بسیار مفید است. این ناجی برای افرادی است که از مشکلات تنفسی مانند آسم (که قبلاً مورد بحث قرار گرفته بودند) رنج می برند. به غیر از درمان آسم ، هل سیاه قابلیت درمان سایر مشکلات تنفسی مشابه را نیز دارد. همچنین با سل ریوی مبارزه می کند. به بیمارانی که مشکل تنفسی دارند اغلب توصیه می شود که این ادویه را به صورت روزانه مصرف کنند. این یکی از بهترین استفاده های دارویی هل سیاه برای بدن است.
به عنوان یک تونیک عمل می کند
هل سیاه به شما کمک می کند اشتهای بهتری داشته باشید. به دلیل همین ویژگی خاص ، می تواند در از بین بردن احساس استفراغ به شما کمک کند. این فواید هل سیاه باعث می شود آن را به یکی از ادویه های پر کاربرد در سراسر جهان تبدیل کنید. این ادویه به همراه بسیاری از فیتوشیمیایی ها ، حاوی مقادیر خوبی از مواد معدنی است که به آن امکان می دهد با بسیاری از بیماری ها مبارزه کند و بسیاری از مشکلات شدید بدن را درمان می کند.
ویژگی های ضد سرطان زا
این یکی از بهترین فواید سلامتی هل سیاه است. این ماده دارای خاصیت ضد سرطان زا مانند I3C و DIM است که می تواند در مقابل التهاب پستان ، سرطان تخمدان و غیره باشد.هل سیاه می تواند از رشد جلوگیری کند و حتی سلولهای سرطانی موجود در بدن را از بین ببرد.
ویژگی های بی حسی
فواید سلامتی هل سیاه را نمی توان نادیده گرفت. خواص بی حسی آن را به یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین ادویه های همیشه تبدیل کرده است. روغنی که از این ادویه استخراج می شود ، می تواند به عنوان آرام بخش استفاده شود و بیهوش کننده محسوب می شود. این روغن می تواند سردردها و سایر دردهای مشابه را درمان کند. این روغن می تواند از بسیاری از دردهای بد بدن نیز شما را تسکین دهد. روغن استخراج شده از این ادویه می تواند برای درمان خستگی استفاده شود.
خواص ضد اسپاسم
موارد بسیاری از فواید هل سیاه وجود دارد. این احتمالاً یکی از بهترین موارد است. ادویه سیاه کوچک برای درمان دردهای مختلف و اسپاسم استفاده می شود. همه اینها به دلیل خاصیت ضد اسپاسمی است که این ادویه دارد. همچنین می تواند گاهی اوقات احساس استفراغ را از بین ببرد. هر زمان که احساس استفراغ کردید ، مقادیر کمی بذر هل سیاه را به شکل پودر مصرف کنید و آن را با آب میل کنید.
سرشار از ریبوفلاوین
هل سیاه سرشار از ریبوفلاوین است که یکی از بهترین ویتامین های شناخته شده برای انسان است. ریبوفلاوین با کمک به تجزیه پروتئین ها و کربوهیدرات های موجود در مواد غذایی ، به رشد مناسب بدن کمک می کند. همچنین در استفاده صحیح از اکسیژن توسط بدن برای عملکرد بهتر اندام ها کمک می کند.
آهن و منگنز
این آهن و منگنز دو بهترین عنصر اساسی هل سیاه هستند. مواد مغذی بسیار مفیدی برای بدن انسان هستند. در حالی که آهن برای اکسیژن خون لازم است ، منگنز برای حفظ سلامتی استخوان بسیار مهم است. به خصوص در یک زن مسن ، خوردن هل سیاه به طور منظم می تواند به تراکم بهتر استخوان کمک کند.
هضم کننده
روغن حاصل از هل سیاه می تواند انواع مشکلات هضم را برطرف کند. خوردن هل سیاه بعد از غذا به دلیل افزایش میزان متابولیک و هضم سریعتر غذا شناخته شده است. همچنین به جلوگیری از یبوست و گرفتگی معده کمک می کند. هل سیاه می تواند کمبود اشتها را درمان کند و به شما در خوردن مناسب کمک کند.
چگونه از هل سیاه استفاده کنیم؟
می توانید از این دانه ها در غذاهای خود استفاده کرده و به همراه سایر ادویه ها آنها را بپزید. هل سیاه همچنین می تواند به طور مستقیم بعد از غذا جویده شود تا هضم بهتر و سرماخوردگی و گلو درد تسکین پیدا کند .
ارزش غذایی هل سیاه ( 100 گرم )
کالری: 311
چربی: 6.7 گرم
سدیم: 18 میلی گرم
کربوهیدرات ها: 68 گرم
فیبر غذایی: 28 گرم
پروتئین: 11 گرم
ویتامین ث : 35 درصد
کلسیم: 38 درصد
آهن: 78 درصد
دیدگاه خود را بنویسید