سبزی خشک

سبزی خشک شوید اعلا

وزن
وزن را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
60,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...
ارسال رایگان

ارسال رایگان

برای خرید بالای۵۰۰ هزار تومان
تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

تمام کالاهای سایت اصل میباشد
قیمت شگفت انگیز

قیمت شگفت انگیز

تا سقف 50% تخفیف
بازگشت وجه

بازگشت وجه

بازگشت وجه بدون قید و شرط

هر آشپزی سلیقه‌ای برای اندازه ترکیبات غذا دارد. بعضی آشپزها دوست دارند فقط سرگل شوید در غذایشان دیده شود و بعضی دوست دارند شوید در غذا بیشتر دیده شود. اگر از مدل اول هستید شوید خشک معمولی را باید تهیه کنید و اگر از مدل دوم هستید شوید خشک پفکی برای شما مناسب است زیرا شاخه‌های ریز آن جدا نشده و بیشتر در غذا دیده می‌شود.

خواص شوید خشک

  1. دارای روغن‌های فرار است.
  2. آهن بسیار زیادی دارد.
  3. دارای ویتامین B6 است.
  4. منبع بسیار خوب کلسیم است.

فواید درمانی

اضافه کردن کمی شوید هنگام پختن گوشت موجب تسریع در پخت می‌شود و هضم گوشت را در بدن آسان‌تر می‌کند. شوید خشک با افزایش ترشح انسولین قند خون می‌آورد و به همین دلیل سبزی مصرفی خوبی برای بیماران دیابتی محسوب می‌شود. البته شنبلیله هم جزء این دسته از سبزی‌ها محسوب می‌شود. وجود روغن‌های فرار در شوید خشک به آن خاصیت ضد باکتریایی بخشیده است. جویدن کمی شوید خشک به علت دارا بودن خواص ضد میکروبی دهان را خوشبو می‌کند و موجب طراوت آن می‌شود. بهتر است مصرف شویدپلو در کنار ماهی را فراموش نکنید. از آن جا که شوید طبع گرم و خشک دارد، می‌تواند طبیعت بسیار سرد ماهی را کمی کمرنگ کند. البته از آنجا که طبع ماهی سردتر از این حرف‌ها است حتما چند عدد خرما نیز بعد از آن مصرف کنید.

موارد مصرف شوید خشک پفکی

تجربه ثابت کرده است مصرف شوید خشک پفکی  در برنج طعم بسیار بهتری نسبت به شوید تازه به آن می‌بخشد. البته شوید پلو به صورت آبکش طعم بهتری نسبت به کته دارد. می‌توانید شوید خشک را هنگام دم گذاشتن لا به لای برنج پخش کنید و یا چند دقیقه قبل از آبکش کردن آن را اضافه کنید تا بهتر مخلوط شود. دم نوش شوید برای درد کلیه مفید است و سوزش مثانه را نیز برطرف می‌کند. می‌توانید کمی هم آب لیمو به آن اضافه کنید. در میزان مصرف دم‌نوش شوید دقت کنید چرا که مصرف بیش از حد آن مشکلاتی را به همراه خواهد داشت.

سبزی خشک شوید مهاراجه از نوع اعلاء بوده و تمام استانداردهای شستشو و خشک کردن در آن رعایت شده است .

شوید خشک کاهش دهنده چربی خون و همچنین درمان سوءهاضمه

گویند که اصل شوید از ایران و مصر و هند بوده‌است و از این کشورها به کشورها و قارّه‌های اروپا و آمریکا رفته و کشت شده‌است. در اکثر کشورهای اطراف دریای مدیترانه کشت شوید رایج است. در برخی از نواحی این کشورها باد باعث پراکنده شدن بذر شوید و خودرو شدن آن شده‌است به‌طوری‌که در برخی از چمن‌زارها یا کناره‌های سنگ‌ها و پیاده‌روها و خانه‌های ییلاقی شوید می‌روید.

درمان سوءهاضمه

گیاه دارویی شوید در درمان سوء هاضمه ، نفخ(به ویژه نفخ کودکان) حدود ۳۰گرم تخم شوید دفع باد را از روده تسهیل می کند و لذا نفخ را کاهش می دهد. وبا تسهیل دفع باد روده از علائم نفخ درد و اتساع روده می کاهد و اسپاسم استفاده می شود.با افزایش ترشح صفرا و جلوگیری از تجمع باد در روده،منجر به بهبود اشتها می گردد .همچنین تسکین دهنده، ملین، مقوی معده، ضد استفراغ، در مورد بیمارانی که مبتلا به استفراغ شدید هستند و هیچ غذایی حتی آب را نمی توانند در معده خود نگه دارند بهترین درمان شوید است. این نوع بیماران باید دم کرده شوید را آهسته آهسته بنوشند.

کاهش دهنده چربی خون

محرک ترشح شیر موجب افزایش ترشح شیر در خانم ها می شود ، و کاهش دهنده چربی خون با اثر وابسته به مقدار مصرف باعث کاهش کلسترول تام،کاهش LDL ، افزایش HDL و کاهش تری گلیسرید TG می گردد همچنین افرادی که دارای بیماری چربی خون می باشند از علف شوید و تخم آن برای درمان بیماری استفاده نمایند که نحوه استفاده تخم شوید به صورت جوشانده میباشد که روزانه باید به مقدار دو استکان مصرف نمایند و عرق شوید یک استکان بعد از نهار و شام میل شود.(کتب طب سنتی) همچنین به عنوان طعم دهنده و معطر کننده در صنایع غذایی و فرآورده‌‌های آرایشی ـ بهداشتی مورد استفاده قرار می‌‌گیرد.

ضدسرطان

دارای موادی موسوم به مونوترپنز است که خواص ضدسرطانی دارند.

آثار فارماکولوژیکی در آن حفاظت در برابر رادیکال های آزاد و دیگر مواد سرطان زامشخص شده است که اجزای مونوترپنی موجود در شوید موجب فعال شدن آنزیم گلوتاتیون ترانسفراز می شود.

این آنزیم موجب پیوستن مولکول آنتی اکسیدان گلوتاتیون به مولکول های اکسید شده می شود و بدین ترتیب بدن را از آسیب رادیکال های آزاد حفظ می کند. فعالیت روغن های فرار موجود در شوید مانند جعفری، انواع خاصی از مواد سرطان زا مانند بنزوپیرن را که در دود سیگار ، دود زغال چوب و دود ناشی از سوختن آشغال ها وجود دارد، خنثی می کند. ادویه ای ضد باکتری:اسانس(روغن های فرار) میوه شوید دارای اثرات ضد باکتریایی می باشد.

جلوگیری از پوکی استخوان

شوید از این لحاظ مانند “سیر” عمل می کندو برای پیشگیری از پوکی استخوان که یک منبع بسیار خوب از کلسیم می باشد. کلسیم برای جلوگیری از کاهش تراکم استخوانی که بعد از یائسگی و یا در برخی شرایط خاص مانند آرتریت روماتوئید اتفاق می افتد، بسیار سودمند است.علاوه بر کلسیم، شوید منبع خوبی از فیبر و املاحی چون منیزیم، آهن و منگنز می باشد.یکی از موارد استفاده شوید، تزئین غذا مانند سالادها، سوپ ها، غذاهای دریایی و … می باشد.عصاره اتانولی میوه‌های شوید درست مانند اسانس آن دارای اثرات ضد التهابی، آرام بخشی و دیورتیکی می ‌باشد.

درمان سوزش سردل

• مصرف این گیاه موجب تحریک حرکات پریستالتیک روده می‌شود و برای درمان سوزش سردل توصیه می‌شود.

درمان بی‌خوابی

• برای درمان بی‌خوابی استفاده می‌شود. شوید سرشار از فلاوونوئیدها و ویتامین B complex است که باعث ترشح آنزیم‌ها و هورمون‌هایی می‌شوند که آرام بخش هستند.

افزایش اشتها

• برای کسانی که اشتهای زیادی به غذا ندارند و لاغر هستند تخم شوید بهترین دارو است زیرا اشتها را زیاد کرده معده را تقویت می‌کند و انرژی به بدن می‌دهد

چند خاصیت دیگر

• شوید حاوی موادی موسوم به پلی‌استیلن است که ثابت شده دارای فعالیت‌های ضد باکتری و ضد قارچ و نیز دارای اثرات ضد‌التهابی هستند.

• برای رفع اختلالات قاعدگی توصیه می‌شود.

• در چین حتی شوید را برای درمان کمردردهایی که بعلت انقباض عضلانی باشد بکار می‌برند .

• در کنار گیاهان دارویی دیگر برای درمان سرفه، سرماخوردگی و آنفلوآنزا استفاده می‌شود.

• محرک ترشح شیر و موجب افزایش ترشح شیر در خانم ها می شود

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...