ادویه ترکیبی

فلفل پول بیبر ترکی

از {{model.count}}
وزن
وزن را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
30,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...
ارسال رایگان از چابهار

ارسال رایگان از چابهار

برای خرید بالای 300 هزار تومان
قیمت شگفت‌انگیز

قیمت شگفت‌انگیز

ایام خاص
تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

محصولات با بهترین کیفیت
بازگشت وجه

بازگشت وجه

بازگشت وجه بدون قید و شرط
کشور تولید کننده
ترکیه
سبک محصول
ترکیب پودر و پرک
رنگ محصول
قرمز رنگ
طعم و مزه
خوش طعم ، تندی ملایم
بسته بندی
پلاستیک متالایز زیپ کیپ
سبک آشپزی
ترکیه ای ، مدیترانه ای ، ایرانی
شیوه نگهداری
در جای خشک و خنک و ترجیحا در ظرف دربسته تیره رنگ نگهداری شود
زمان ماندگاری
18 ماه میباشد ولی باتوجه به شرایط نگهداری محصول احتمال افزایش و کاهش زمان ماندگاری وجود دارد
موارد استفاده
۱.پودر فلفل قرمزpulbiber را می توانید با روغن زیتون ترکیب کرده، به مدت زمان خیلی کم و با حرارت متوسط حرارت داده و نگه داری کنید تا درمواقع لازم بعنوان بهترین طعم دهنده و رنگ دهنده برای سالاد استفاده کنید.
۲.پودر فلفل قرمز pulbiber را می توانید برای طعم دهنده و رنگ دهنده برای انواع کباب ها استفاده کنید بعنوان مثال برای کباب ۵ عدد سینه مرغ می توانید۲۰ گرم pulbiber , دوعدد پیاز ،۵ قاشق غذاخوری آبلیمو، یک دوم لیوان روغن مایع را با جوجه ها مخلوط کرده و بعد از ۴ ساعت کباب کنید تا طعم و مزه و رنگ متفاوت pulbiber را بچشید.
۳.پودر فلفل قرمز pulbiber را می توانید برای انواغ غذاهای آبکی و سوپ ها بعنوان طعم دهنده و رنگ دهنده استفاده کنید.
۴.پودر فلفل قرمز pulbiber را می توانید بعنوان چاشنی به انواع املت ها و نیمرو ها و آبگوشت و عدسی و خوراک لوبیا استفاده کنید.
۵.پودر فلفل قرمز pulbiber را میتوانید با انواع سس ها مخلوط کرده و بعنوان چاشنی روی انواع کباب بریزید.
میزان مصرف
ق
توضیحات تکمیلی
فلفل قرمز پول بیبر از نوعی گیاه فلفل گوشتی نسبتاً شیرین (شبیه فلفل چارلستون) به دست می آید.فلفل قرمز ترکیه ای یا Pul Biber به انگلیسی Aleppo Pepper، و به عربی فلفل حلبی (حلب) به عنوان ادویه در طباخی برخی کشورهای خاورمیانه و کشورهای سواحل دریای مدیترانه مورد استفاده قرار می گیرد. توجه کنید که این نوع فلفل، پودری و خشک نیست به عبارتی نوعی نیمه خشک چرب و ساتوری شده است. فلفل پول بیبر چاشنی طعم دهنده و عطر دهنده و رنگ دهنده می باشد که در اکثر غذاها می توان از آن استفاده کرد، در ضمن جایگزین مناسبی به جای فلفل قرمز پودری می باشد

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...