
ارسال رایگان از چابهار
برای خرید بالای 300 هزار تومان

قیمت شگفتانگیز
ایام خاص

تضمین اصالت کالا
محصولات با بهترین کیفیت

بازگشت وجه
بازگشت وجه بدون قید و شرط
محصولات مرتبط
کشور تولید کننده
ترکیه
سبک محصول
ترکیب پودر و پرک
رنگ محصول
قرمز رنگ
طعم و مزه
خوش طعم ، تندی ملایم
بسته بندی
پلاستیک متالایز زیپ کیپ
سبک آشپزی
ترکیه ای ، مدیترانه ای ، ایرانی
شیوه نگهداری
در جای خشک و خنک و ترجیحا در ظرف دربسته تیره رنگ نگهداری شود
زمان ماندگاری
18 ماه میباشد ولی باتوجه به شرایط نگهداری محصول احتمال افزایش و کاهش زمان ماندگاری وجود دارد
موارد استفاده
۱.پودر فلفل قرمزpulbiber را می توانید با روغن زیتون ترکیب کرده، به مدت زمان خیلی کم و با حرارت متوسط حرارت داده و نگه داری کنید تا درمواقع لازم بعنوان بهترین طعم دهنده و رنگ دهنده برای سالاد استفاده کنید.
۲.پودر فلفل قرمز pulbiber را می توانید برای طعم دهنده و رنگ دهنده برای انواع کباب ها استفاده کنید بعنوان مثال برای کباب ۵ عدد سینه مرغ می توانید۲۰ گرم pulbiber , دوعدد پیاز ،۵ قاشق غذاخوری آبلیمو، یک دوم لیوان روغن مایع را با جوجه ها مخلوط کرده و بعد از ۴ ساعت کباب کنید تا طعم و مزه و رنگ متفاوت pulbiber را بچشید.
۳.پودر فلفل قرمز pulbiber را می توانید برای انواغ غذاهای آبکی و سوپ ها بعنوان طعم دهنده و رنگ دهنده استفاده کنید.
۴.پودر فلفل قرمز pulbiber را می توانید بعنوان چاشنی به انواع املت ها و نیمرو ها و آبگوشت و عدسی و خوراک لوبیا استفاده کنید.
۵.پودر فلفل قرمز pulbiber را میتوانید با انواع سس ها مخلوط کرده و بعنوان چاشنی روی انواع کباب بریزید.
میزان مصرف
ق
توضیحات تکمیلی
فلفل قرمز پول بیبر از نوعی گیاه فلفل گوشتی نسبتاً شیرین (شبیه فلفل چارلستون) به دست می آید.فلفل قرمز ترکیه ای یا Pul Biber به انگلیسی Aleppo Pepper، و به عربی فلفل حلبی (حلب) به عنوان ادویه در طباخی برخی کشورهای خاورمیانه و کشورهای سواحل دریای مدیترانه مورد استفاده قرار می گیرد. توجه کنید که این نوع فلفل، پودری و خشک نیست به عبارتی نوعی نیمه خشک چرب و ساتوری شده است. فلفل پول بیبر چاشنی طعم دهنده و عطر دهنده و رنگ دهنده می باشد که در اکثر غذاها می توان از آن استفاده کرد، در ضمن جایگزین مناسبی به جای فلفل قرمز پودری می باشد
دیدگاه خود را بنویسید