
ارسال رایگان از چابهار
برای خرید بالای 300 هزار تومان

قیمت شگفتانگیز
ایام خاص

تضمین اصالت کالا
محصولات با بهترین کیفیت

بازگشت وجه
بازگشت وجه بدون قید و شرط
محصولات مرتبط
کشور تولید کننده
ایران - سیستان
سبک محصول
گرانول خیلی ریز
رنگ محصول
زرد
طعم و مزه
ترش ، ادویه ای ملایم
بسته بندی
پلاستیک متالایز زیپ کیپ
سبک آشپزی
ایرانی ، سیستانی
شیوه نگهداری
در جای خشک و خنک نگهداری شود
زمان ماندگاری
یک سال میباشد ولی باتوجه به شرایط نگهداری محصول احتمال افزایش و کاهش زمان ماندگاری وجود دارد
موارد استفاده
یک غذای آماده که بعنوان صبحانه و عصرانه استفاده میشه
میزان مصرف
ق
توضیحات تکمیلی
كشك زرد مخلوطی تخمیر و خشك شده از بلغور گندم، سیر، دانهی شوید، دانهی زیره، دانهی گشنیز، پودر زردچوبه، دوغ و مقداری نمك است . كشك زرد بعنوان یكی از بهترین و مقوی ترین غذاهای سنتی سیستان از گذشته های دور تا كنون رواج داشته و به عنوان غذایی لذیذ استفاده می شود . كشك زرد گرچه در گذشته تنها در میان مردم سیستان رواج داشت اما رفته رفته با مهاجرت سیستانیها و انتقال آن به مناطق دیگر این غذای لذیذ و مغذی مورد اقبال سایر هموطنان نیز قرار گرفت.
طرز تهیه کشک زرد
ابتدا قابلمه ای را روی شعلۀ اجاق گاز گذاشته پس از کمی گرم شدن دو قاشق غذاخوری روغن درون آن می ریزیم. باید توجه داشته باشیدکه روغن نباید زیاد داغ شود.(اضافه کردن سیر و پیاز در این مرحله بستگی به ذائقه افراد دارد.)
سپس به تعداد هر نفر یک قاشق غذاخوری از پودر کشک را در قابلمه ریخته و به مدت چند ثانیه هم می زنیم تا شکل اصلی آن حفظ شود.
در مرحله بعد به ازای هر ۵ قاشق کشک ۴ لیوان آب (آب حتما سرد باشد) به آن اضافه کرده و روی یک شعله متوسط مدام هم می زنیم تا وقتی که غلظت آن به اندازه کافی شود و کش بیاید.
پس از یک ربع تا ۲۰ دقیقه غذا آماده است. می توانید با نان سرو کنید .
دیدگاه خود را بنویسید