
ارسال رایگان از چابهار
برای خرید بالای 300 هزار تومان

قیمت شگفتانگیز
ایام خاص

تضمین اصالت کالا
محصولات با بهترین کیفیت

بازگشت وجه
بازگشت وجه بدون قید و شرط
محصولات مرتبط
کشور تولید کننده
ایران - سیستان
سبک محصول
گرد درشت سبک فلافلی
رنگ محصول
زرد رنگ
طعم و مزه
خوش طعم ، تندی ملایم ، نمکی
بسته بندی
پلاستیک متالایز زیپ کیپ
سبک آشپزی
ایرانی ، سیستانی ، بلوچی
شیوه نگهداری
در جای خشک و خنک نگهداری شود
زمان ماندگاری
18 ماه میباشد ولی باتوجه به شرایط نگهداری محصول احتمال افزایش و کاهش زمان ماندگاری وجود دارد
موارد استفاده
آبگوشت ، آش ، سایر خورشت ها
میزان مصرف
ق
توضیحات تکمیلی
آچار یکی از ادویههای سنتی و قدیمی منطقه سیستان است. همانند خوراک و محصولات غذایی که بخشی از هویت هر منطقه و معرف فرهنگ غذایی آنها است، ادویه نیز بخشی از ویژگی رژیم غذایی مردمان مختلف است. در این بین سرزمین سیستان همانطور که دارای ویژگیهای خاص و البته نهفته است، دارای ادویههای منحصر بفردی میباشد.
آچار یک ادویه محلی است که از ترکیب چندین ماده غذایی همانند گندم، پیاز، تخم گشنیز، زیره و … درست میشود. لغت آچار در فرهنگ دهخدا به معنای چاشنی و ترشی آمده است. از لحاظ ظاهری شکل استوانهای با قطر زیاد و ارتفاع کم دارد. رنگ آن زرد تیره، دارای بافت خشک و شکننده و بوی آن شبیه به مخلوط ادویهجات است. سابقه تهیه آن در بین مردم سیستان همچون افسانههایشان بسیاری طولانی است. این ادویه را در فضل تابستان که تمام مواد اولیه آن در بازار به راحتی یافت میشود، بیشتر تهیه میکنند.
ادویه آچار را در تهیه بسیاری از غذاهای سنتی سیستان همانند آبگوشت ، آش ها و انواع خورشت استفاده میکنند، زیرا علاوه بر طعم مطبوعی که به غذا میدهد، خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. یکی از ویژگیهای آچار این است که در گذشته و معمولا فصول سرد که موادی همچون پیاز یافت نمیشد از این ادویه به عنوان جایگزین آن استفاده میکردند.
دیدگاه خود را بنویسید